Sielunpuhdistus

Koska Alanyaan muuttoon on enää 65 päivää, päätin viettää Juhannuksen pyhät kellarissa. Muutaman päivän ajan olen purkanut, selvittänyt, arkistoinut, siirrellyt ja hävittänyt suuren osan menneisyyttä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, olen tehnyt näin jo monta kertaa aikaisemminkin, joten tällä kerralla tavaraa oli lähinnä enää viimeiseltä 11-vuodelta. Vuonna 2007 palasin Suomeen Yhdysvalloista vain muutamaksi viikoksi. Se vierähti 11-vuodeksi, joten on jo korkea aika jatkaa matkaa.

Siivotessani löysin jonkun verran jo aikaisemmilta tyhjennys kerroilta säästyneitä tavaroita kuten kalentereita ja päiväkirjoja. Uppouduin niihin hetkeksi. Vuonna 2000 vietin Juhannusta ystävieni kanssa Vihdissä. Teimme taikoja. Aamulla, kun muut vielä nukkuivat juoksin paljain varpain heinäpellon läpi laiturille meditoimaan. Matkalla törmäsin käärmeeseen, kuin enteenä tulevasta kundaliinienergia matkastani. Ja nyt ymmärrän kuinka suuren arvon myös laituri on saanut elämässäni. Mikään ei tapahdu vain sattumalta, jokaisella pienellä kohtaamisella ja tilanteella on meille viesti. Kun opimme lukemaan näitä viestejä elämä muuttuu jännittäväksi leikiksi.

IMG_6186

Kun eilen kannoin menneisyyden painolastia kellarista roskikseen myrsky raivosi ympärillä, mäntyjen latvat tavoittelivat pohjoista taivaan sijaan ja peltikatto enteili irtoamista. Ohuessa t-paidassani tunsin kuinka koko sielu puhdistui. Menneisyys pakeni muistojen joukkoon ja kellari tyhjeni. Kirpputorit hakevat kaiken sen millä voi olla vielä jotakin iloa jollekin toiselle.

IMG_6183

Aamulla herättyäni, istuin parvekkeella joogamatolla katsellen auringon kirkastamaa maisemaa, puiden latvat tanssivat vielä vähän mutta se iloinen raivo, joka niitä eilen ravisteli oli poissa. Tunsin valtavan suurta onnea. Tunsin kuinka sieluni puhtaus levittäytyi kaikkeen mitä näin. Koin puhdasta kiitollisuutta jokaisesta raastavastakin kokemuksesta, joita matkani aikana olin kohdannut.

Mietin, että tällä kertaa en enää haali muistoja tavaran muodossa. Annan sielun imeä itseensä kaiken sen mitä tarvitsen ja pidän kantamukseni niin kevyenä kuin mahdollista. On aika aloittaa uusi aika, puhtaalta pöydältä. Nyt kun menneisyys on kiitelty ja kauniisti hyvästelty myös taivas tyyntyy hetki hetkeltä.

IMG_6181

 

Sat Nam!

Hyvää Juhannusta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s