Ihmeellinen konsepti

Ensimmäinen kundaliinijoogakirjani Voiman tie ilmestyi vuonna 2009. Heti ilmestymisen jälkeen tamperelainen joogaopettaja kollega kehotti kirjoittamaan seuraavan kirjan chakroista. Muistan vastanneeni hänelle niin voimakkaan EI:n, että itsekin sitä säikähdin. En voinut kirjoittaa chakroista koska en tiennyt niistä mitään. Olin toki opiskellut opettajakoulutuksessa niiden värit ja teemat ja tehtävät mutten vielä koskaan ollut itse kokenut mitä ne todellisuudessa ovat ja kuinka ne meihin vaikuttavat, entä miten itse vaikutamme chakroihin. En voinut kirjoittaa kirjaa jostakin mitä en ymmärtänyt. Noloa tästä teki sen, että olin siinä vaiheessa opettanut kundaliinijoogaa jo lähes 10-vuotta ja koko joogasuuntauksemme pohjaa juuri chakroihin. Mitä siis olin opettanut?

Vasta kun sekä Yogi Bhajan että opettajani Dyal Singh Khalsa olivat poistuneet ajan toisiin kerrostumiin alkoivat chakrat ikään kuin puhua minulle. Vain muutamassa viikossa olin kirjoittanut ne ulos kurssin muotoon. Syksyllä 2013 pidin ensimmäisen 8-viikon Chakrapolku kurssin jonka jälkeen olen pitänyt niitä eri pituisina noin 4-7 kurssia vuodessa. Nyt vuosien jälkeen voin sanoa, että tunnen nämä fyysisen kehomme kahdeksan päächakraa, sekä olen löytänyt yhden niiden ulkopuolelta jota kutsun 3,5 chakraksi. Tiedän mitä ne ovat ja miksi ne ovat kundaliinijoogan perusta. Kun chakrat vihdoin olivat hallussa niin sen jälkeen minulle alkoivat avautua 10 energiakehoa. Pääsin siis tutustumaan yhä laajempiin energiakokonaisuuksiin. Tie tasapainoon kurssi syntyi 10 energiakehon ymmärtämiseksi. Kundaliinijooga pohjaa omaan kokemukseen ja yksi tärkeä elämäntehtäväni on ollut luoda nämä kaksi kurssia joiden avulla tuo oma kokemus chakroista sekä energiakehoista voidaan saavuttaa.

veeterzy-sMQiL_2v4vs-unsplash (1).jpg

Jo heti ensimmäisestä kurssista alkaen olen päässyt todistamaan ihmeitä joita polulle omistautuminen on saanut oppilaissa aikaan. Muutosprosessi, jonka kurssi on laittanut päälle, on toisinaan ollut elämää mullistavaa ja toisinaan kevyesti omaan suuntaan ohjailevaa. Ihme on oikea sana kuvaamaan sitä mitä kursseilla tapahtuu.

Nyt olen valmis jakamaan tiedot ja taidot kurssien ohjaamisesta ja opettamisesta muillekin. Ensi vuonna pidän ensimmäisen opettajakoulutukseni, jonka tärkein tehtävä on opastaa ohjaamaan lempeästi ja kunnioittavasti oppilasta tämän omalla tiellään. Joskus eksymme ja silloin tarvitsemme heitä jotka auttavat meitä palaamaan takaisin itseemme, kulkemaan omaa polkuamme. Chakrapolku on todellisuudessa hyvin lyhyt matka ja siihen ei mene kovin pitkää aikaa, sen voi kulkea muutamassa sekunnissa tai siihen voi kuluttaa vuosikymmeniä. Matka alkaa mielen kerroksista ja päättyy sieluun, sydämeen.

TULEVAT KURSSIT JA KOULUTUKSET:

8-VIIKON CHAKRPOLKU VERKOSSA alkaa 9.9.

8-VIIKON CHAKRAPOLKU HELSINGISSÄ 19.10. – 7.12. 

3-PÄIVÄN CHAKRAPOLKU HELSINGISSÄ 13.-15.12.

3-WEEKS CHAKRA PATHWORKING IN HELSINKI  18.10.-1.11.

CHAKRAPOLKU JA TIE TASAPAINOON OPETTAJAKOULUTUS 2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s