Valo ja pimeys meissä

’Tasapaino tarkoittaa yleisesti tilaa, jossa eri suuntiin vaikuttavat muutosta aiheuttavat tekijät kumoavat toisensa.’ – Wikipedia

Koska maailmamme rakentuu polariteeteista niin yksi ihmiskunnan tehtävistä on etsiä tasapaino kahden vastavoiman välille eli pimeyden sekä valon. Meidän ei tarvitse muuttaa maailmaa, se on täydellinen juuri sellaisena kuin se on, mutta itsemme me voimme muuttaa. Kun löydämme tasapainon meissä olevan pimeyden sekä valon välillä niin koko ihmiskunta on askeleen lähempänä yhteisöllistä tasapainoa. Tasapaino on ihmiskunnan selviytymisen toivo. Jokainen olemme vastuussa siitä.

vittorio-zamboni-371380-unsplash

Meissä kaikissa on pala yötä sekä päivää, tummaa pimeyttä sekä kirkasta valoa. Nämä voimat palvelevat meitä. Hengitys on työkalu, jonka avulla otamme nämä ikuiset voimat haltuun, johdamme niitä ja löydämme oman tasapainon niiden välillä. Pimeys on opettaja yhtälailla kuin valo opettaa meitä. Jos meissä on liikaa pimeyttä, elämä on raskasta, viha, kateus, inho, loputon väsymys ja huono olo täyttävät jokaisen hetken, horjumme ja lopulta kaadumme. Jos meissä taas on liikaa valoa niin leijumme pilvissä ilman kosketusta maahan, kiepumme ja huojumme, valahtaen lopulta alas kuin tyhjiin kuihtunut heliumpallo.

Tärkeintä mitä voimme elämässä tehdä on etsiä oma tasapaino niin, että varpaat tuntevat mullan jalkojen alla, keho on täynnä voimaa ja tahtoa nähdä syvälle tähän läsnä olevaan  hetkeen, sydän on auki ja valmis ottamaan vastaan elämän sellaisena kuin se meille esittäytyy, äänemme kumpuaa omasta totuudesta voimalla, mutta samalla täynnä kunnioitusta ja rakkautta tiedostaen, että jokaisessa meissä elää syvä tieto ja viisaus, vaikka sitä ei juuri sillä hetkellä voisikaan nähdä. Me olemme toinen toisemme opettajia ja oppilaita.

Tasapaino löytyy syvän hengityksen avulla.

luisa-azevedo-344367-unsplash

Reitti, tie, polku ja kartta ilmestyvät eteemme kun valon ja pimeyden tasapaino, sekä yhteys siihen energiaan joka olemme ja josta ammennamme, on jälleen palautettu. Elämä on alusta loppuun asti yksi pitkä intuitiokävely.

Jos et tiedä mihin suuntaan kulkea, pysähdy hetkeksi, tunnustele ilmaa, hengitä, katsele ympärillesi, näe. Kun yksi suunta lähtee kutsumaan voimakkaammin kuin toiset, niin ota askel ja kävele. Elämä täyttyy hetki hetkeltä. Nauti näistä hetkistä!

IMG_2267

 
Sat nam!

Inderjit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s