Matkalla

Jokainen ajatus on matka, jokainen askel jonka otamme on matka, jokainen kohtaaminen uuden ihmisen kanssa on uuden matkan alku. Meillä jokaisella on lukematon määrä matkoja takana, parhaillaan menossa sekä edessä. Jokainen hengitys antaa tuolle matkalle voiman, tarkoituksen sekä suunnan. Hengitys on kaikki mikä on.

Miksi siis väheksymme sen merkitystä? Miksi emme tietoisesti ota hengitystä käyttöömme täydellä kapasiteetillaan? Miksi emme kuule kun kehomme kertoo mistä meidän ongelmat, tyytymättömyys sekä pelot johtuvat ja kuinka helposti pystyisimme päästämään niistä irti?

Hengitys on jotakin jolle ei ole annettu sen ansaitsemaa arvoa meidän yhteiskunnassamme koska se on itsestäänselvyys. Hengitys ei ole kauppatavaraa, sille ei voi laittaa hintalappua. Hengityksen tarjonta ja kysyntä ovat täydellisen tasapainossa, joten sitä ei voi tuotteistaa. Jokainen joka elää, hengittää.

Kun tulemme tietoiseksi hengityksen voimasta, pelot, epävarmuus, tyytymättömyys ja ilottomuus väistyvät. Hengityksen avulla saamme elämän takaisin omaan kontrolliin, eivätkä maailman uutisoinnit pidä meitä varpaillaan pelottelullaan, tai aikakausilehtien ihanneihmiset edustamallaan täydellisyydellään, tai tunne siitä että jatkuvasti puuttuu jotakin johda meitä ilottomuuteen.

conor-sheridan-554960-unsplash

Elämä on valinta, hengitys on valinta, oma tulevaisuus on valinta. Muista, että juuri tällä hetkellä sinä valitset oman matkasi, suuntaat itsesi kohti seuraavaa kohtaamista. Pidä mielessä, että seuraava askel polullasi on kaikista tärkein. Ja ennen kuin otat sen hengitä syvään aivan vatsan pohjaan asti ja tuosta pelottomasta, varmuutta täynnä olevasta, tyytyväisestä ja iloisesta olotilasta astu askel eteenpäin tietäen, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää.

 

Terveiset omalta matkaltani täältä! t. Inderjit

IMG_7146

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s