Päivä 3/13 – Chakrapolku

Kolme alinta chakraa liittyvät voimakkaasti meidän maa-planeettaan, luontoon, elementteihin ja fyysiseen olemukseen, erityisesti kolmas chakra, joka opettaa sitoutumista. Vaikka olen ollut vegaani 9-vuotta yhteen menoon ilmaan minkäänlaista sitoutumisongelmaa ja sen jälkeen osa-aika vegaani, niin nyt jostakin syystä, täällä Turkissa, siihen uudelleen siirtyminen on ollut valtava haaste. Juustot ja jäätelöt tuntuvat huutavan vähän joka kulman takana omaa kutsuaan. Vaan niinhän se juuri menee, kun päätämme sitoutua niin heti sen jälkeen päätöksemme kohtaa haasteen. Kuin päätöksenteko kutsuisi tuon haasteen paikalle.

IMG_7680

Ensimmäinen chakra opettaa hyväksymään vallitsevan tilanteen ja itsemme tuossa tilanteessa, toinen chakra taas kehottaa heittäytymään elämän virtaan mukaan ja kolmas chakra vaatii meitä sitoutumaan. Tuntuu kuin tässä kaikessa olisi iso ristiriita. Vaan kun sitä tarkemmin katsoo, niin näiden jokaisen opetus on sama. Elä ilossa! Kolmas chakra kehottaa meitä toimimaan oman voiman ja tahdon kautta niin, että pysyisimme mukana elämän virrassa yrittämättä pakottaa sitä tiettyyn suuntaan.

Tänään siis kysymme itseltä mikä on OMA SUUNTA, mitä itse todella haluamme ja pystymmekö sitoutumaan tuon matkan kulkemiseen? Matka tulee kuitenkin kulkea ilossa, virrassa, hyväksyen. Aurinko on elämän voima, ilman tuota tulipalloa elämä olisi mahdotonta siinä muodossa missä me sen nyt koemme. Kolmannen chakran energia ja voima on auringon voima meissä. Täällä etelässä siitä on helppo ammentaa päivittäin. Pohjoisessa se on hieman isompi haaste, jolloin kolmannen chakran harjoitukset ovat todella tärkeät ylläpitämään kehon poltetta. Kehon sisäinen tuli määrää tahdon suunnan ja antaa voiman kulkea eteenpäin.

IMG_7690

Liike-energia, ääni, ilmaisu, laulu ja kaikki toiminta saavat voiman navan seudulta. Pallean seutu taas mittaa ja tarkkailee meitä ympäröivää energiaa, tämä herkkä vastaanotin viestittää meille jos ympärillä on uhka tai jos energiat ovat hyvät ja voimme rauhassa avata itsemme niille. Myös pallean alue kuuluu kolmanteen chakraan, mutta koska se on lähempänä sydäntä niin siihen sekoittuvat myös rakkauden ja myötätunnon energiat. Pallean alue ei ole fyysisen voiman keskus vaan henkisen voiman mittari. Kutsun sitä 3,5 chakraksi.

Tänään nautimme auringosta, ruokimme sisäistä tulta, etsimme suuntaa ja kysymme tahtoa sitoutua siihen mitä valitsemme, mitä haluamme. Kuitenkin niin, että toimintamme, sanat ja ajatukset ovat aina linjassa toisten totuuden kanssa ja edustavat kunnioitusta sekä oikeudenmukaisuutta. Meidän oma totuus kumpuaa navanseudulta, ja jokaisen totuus ja valinnat ovat yhtä arvokkaita.

Kaunista auringonvoiman päivää!

t. Inderjit

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s