Päivä 4/13 – Chakrapolku

Tänään olemme itsemme ytimessä. Sydän on sielun koti. Täällä maadoittavat, alempien chakrojen energiat, yhtyvät kohottaviin ylempien chakrojen energioihin. Sydämen alueella tehdään liitto yön ja päivän, pimeyden ja valon, feminiinisen ja maskuliinisen välillä. Liitto on kuin Yin ja Yang kiertyneenä toistensa ympärille alkavan spiraalin lailla. Vastakkaisparit istuttavat oman siemenensä toisen ytimeen. Tasapaino löytyy sydämen alueella. Valaistuminen tapahtuu täällä. Kun sydänkeskus avautuu rakastamaan ja elämään myötätunnossa, toisia kunnioittaen ja jokaisen totuuttta arvostaen, niin silloin olemme valo. Valo loistaa meistä. Olemme valaistuneet.

IMG_7693

Valaistuminen on mahdoton saavuttaa ilman tuota tasapainoa polariteettien välillä. Jalat on tungettava syvälle maan multaan, jotta voimme saavuttaa ymmärryksen ikuisuudesta jo maallisen kiertomme aikana. Tämän vuoksi se työ, joka tehdään alempien chakrojen kanssa on jopa tärkeämpää kuin työ, joka tehdään ylempänä. Kun alemmat chakrat ovat löytäneet tasapainon ja yhteyden maahan niin ylemmät avautuvat ja löytävät tasapainon aivan kuin itsestään.

IMG_7631

Hengitys ruokkii kolmatta chakraa. Syvä ’vatsan pohjaan asti’ yltävä hengitys maadoittaa. Se auttaa energiaa kohoamaan sydämen alueelle, sekoittaen navan seudulta kumpuavaan totuuteen rakkauden, myötätunnon, ymmärryksen ja oikeudenmukaisuuden. Kun totuutemme sitten tulee ulos ilmaisuna viidennen chakran alueelta, niin se ei loukkaa ketään toista vaikka olisi kuinka suora. Kolme hengityksen chakraa (5., 4. ja 3.) ovat chakroista kaikista tärkeimmät. Jooga sana tarkoittaa yhteyttä, hengitys yhdistää nämä kolme chakraa ja kun yhteys löytyy niin valaistuminen voi alkaa. Valaistuminen tarkoittaa yksinkertaisesti sydämen valoa, joka loistaa esteettömästi meistä ulospäin. Sielu on aina kirkas ja kantaa ikuisuuden valoa mukanaan, vaan pelko saattaa estää sen loisteen. Tasapaino chakrojen välillä johtaa pelottomuuten, pelottomuus poistaa esteet valon tieltä.

IMG_7691

Tänään mietitään mitä halutaan jättää taakse, mikä ei enää palvele meitä? Kirjoitetaan nuo asiat mandalan taakse ja annetaan elementtien viedä ne mukanaan. Voin valita haudata mandalan maahan, liottaa sen veteen, polttaa sen tai repiä pieneksi silpuksi antaen tuulen (ilman) viedä sen mukanaan. Mistä siis haluan irrottautua? Tämä on voimakas harjoitus, joten kannattaa olla tarkka mitä mandalan taakse kirjoittaa.

Rakkautta, rakkautta, rakkautta tällekin päivälle!

t. Inderjit

TULEVAT KURSSIT:

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s