Päivä 5/13 – Chakrapolku

Tänään on viides päivä Chakrapolulla niin, että etenen päivä kerrallaan. Nyt ymmärrän mitä tarkoittaa, kun oppilaat tulevat sanomaan kurssin aikana, että tässä koetellaan jokaista hermosolua. Nämä viisi päivää ovat tuoneet eteeni täysin odottamattomia käänteitä, jotka jokainen ovat jollakin tavalla liittyneet kyseisen päivän chakraan. Emootiot ovat olleet voimakkaat ja hermoja todellakin koeteltu. Harjoitusta on saanut myös myötätunnon osoittaminen tilanteessa, jossa sitä on pitänyt hakemalla hakea.

Chakrapolku nostaa esiin ne käyttäytymiskaavat jotka vaativat hieman tarkastelua. Parhaimmillaan kundaliinijooga toimii kuin homeopatia, noustessaan pintaan oireet pahenevat kunnes suunta muuttuu ja alkaa nopea paraneminen. Chakrapolulla tämä on erityisen voimakasta koska silloin todella kutsumme esiin kaikki ne pienetkin asiat, jotka eivät välttämättä toimi eduksemme omassa ajattelussa tai toimintamalleissa ja näin ovat esteenä omalle etenemiselle elämässä.

IMG_7715

Tänään on aika nostaa esille oma totuus, joka kumpuaa navan seudulta, oman voiman keskuksesta missä hengitys ruokkii sitä. Kun olemme totuudenmukaisia itsellemme toimimme aina oikein. Jos hengitys ei yllä ruokkimaan oman voiman keskusta niin se mitä haluamme, kuka olemme ja mihin olemme menossa saattaa olla hukassa. Olemme kertakaikkiaan pihalla. Jos emme siis tunne itseämme emme myöskään ole kosketuksissa siihen, mikä meidän oma totuus on, jolloin annamme tuulen viedä, toisten ihmisten mielipiteiden vaikuttaa, uutisten aivopestä ajatuksemme… Itsensä tunteminen alkaa hengityksestä joka kulkee ’vatsan pohjaan asti’. Oman voiman keskuksesta hengitys nappaa mukaansa tiedon siitä kuka olemme. Kun hengitys matkaa takaisin ylöspäin siihen kiinnittyy sydämen alueen rakkaus ja myötätunto. Kun tuo oma totuus vihdoin tulee ulos ilmaisuna viidennen chakran eli kaulan, nielun, suun alueelta, niin tuomme asiat julki niin kuin itse ne näemme ja ymmärrämme, mutta niin ettemme loukkaa ketään toista, emmekä tuota vahinkoa itsellemme. Jokaisen oma totuus on eri, mutta kenenkään totuus ei saa loukata, vahingoittaa, väheksyä toisia. Oikeudenmukaisuus, rakkaus, ja myötätunto ovat maailmamme oppiläksy meille. Hengitys on siis kaikki kaikessa.

Yksi tämän päivän kysymys on ’Mitä ilman et voi elää?’

fullsizeoutput_cc

Viidennen chakran alueella olemme jo siirtyneet ylempään chakrakolmioon, joka on korkeamman tietoisuuden aluetta. Elementit ovat jääneet taakse ja energia on hienovaraisempaa, ei enää niin konkreettista. Viides chakra ammentaakin energiaa eetteristä eli meitä ympäröivästä avaruudellisesta väliaineesta. Koska kaikki mikä on, on energiaan, niin työ jota Chakrapolulla teemme on energiatyötä. Kun saatamme energiat tasapainon tilaan niin elämme läsnä tässä hetkessä, tietoisesti rakentaen tulevaisuutta sellaiseksi kuin haluamme sen olevan. Minkälaisen tulevaisuuden sinä haluat rakentaa?

Hyvää totuuden päivää!

t. Inderjit

 

TULEVAT KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s