Päivä 8/13 – Chakrapolku

Chakroja on enemmänkin kuin kahdeksan, mutta huomisesta eteenpäin siirrymme energiakehoihin ympärillämme. Tänään vietän siis päivän Auran parissa. Aura on suojaava sähkömagneettinen kenttä eli jo itsessään yksi meidän energiakehoistamme. Energiakehoja on Yogi Bhajanin mukaan kymmenen, joista Aura on numero 7. Aura on siis 8. chakra ja 7. energiakeho. Voimakas Aura pitää ei-toivotut energiat loitolla, jolloin toisten huono moodi ei vaikuta meihin. Jos taas Aura on heikko saatamme hyvin nopeasti napata toisen ihmisen huonon olon ja luulla sitä omaksemme.

Seitsemän Chakraa sijaitsevat fyysisen kehomme, mielen sekä hengityksen alueella. Ne ovat viestijärjestelmä, jotka kertovat meille vallitsevasta tasapainosta tai epätasapainosta. Tuntemalla chakrat ja niiden tavan viestittää meille opimme tuntemaan itsemme ja parantamaan piileviä sairauksia jo ennen kuin ne saavat voimaa todentua olevaksi.

IMG_7768

Auran toinen tehtävä suojelun lisäksi on toimia kuin magneetti. Heijastamme auran sisäpinnalle kaikki ajatukset, sanat, teot ja emootiot joita koemme. Auran sisäpinnalta ne taas lähtevät magnetisoimaan itsensä kaltaista energiaa luokseen. Sen mitä ajattelemme sen me koemme, niin valossa kuin pimeydessäkin. Ei siis ole uhreja, ei ole ketään jota syyttää omasta epäonnesta, koska vastuu on jokaisen oma. Minkä tahansa elämäntilanteen voi kokea valon tai pimeyden kautta. Ei ole merkitystä sillä kuinka paljon rahaa, valtaa tai mainetta on tai puuttuuko meiltä näitä. Kaikki elämäntilanteet voidaan kokea joko ilon tai vihan kautta. Jokainen päättää itse minkälaisen elämänmatkan haluaa kulkea, kuinka haluaa asiat nähdä. Maailmankaikkeus on neutraali, sillä ei ole mielipidettä. Se vastaa kun sitä kutsutaan. Se avaa kun sen oveen koputetaan. Se antaa kun siltä pyydetään. Mitä sinä pyydät maailmankaikkeudelta?

IMG_7772

Chakrapolun viimeisenä päivänä kiitämme elämästä, kiitämme sen kauneudesta, kiitämme siitä kuinka rikas se on valossa, rakkaudessa ja ilossa. Olemmeko valmiita näkemään maailmamme sellaisena kuin se todellisuudessa on? Vai luommeko siitä edelleen paikkaa, jota emme halua sen olevan?

It’s all up to us. We choose!

Rakkaudessa, valossa, ilossa!

t. Inderjit

 

TULEVAT CHAKRAPOLKU, SEKÄ TIE TASAPAINOON -KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s