Päivä 9/13 – Tie tasapainoon

Kun tammikuussa tein ensimmäistä kertaa Tie tasapainoon -kirjan/kurssin ohjelmaa siinä muodossa missä se nyt on, niin kysyin itseltäni kysymyksen ohjelman ensimmäisenä päivänä.

Mitä sinä oikeasti haluat?

Se, että kirjoitan tätä nyt Alanyassa on suoraa seurausta vastaukseeni. Edessäni aamuaurinko jatkaa nousuaan Taurusvuorten takaa, oikealla puolellani välkehtii Välimeri tänään lähes indigonsinisenä. Kun kysyin tuon kysymyksen tammikuussa, niin ulkona oli hämärää vaikka oli keskipäivä, kaipasin valoa, lämpöä ja rauhaa elää niin, etten koko ajan odottaisi, että pääsen johonkin sisälle, lämpimään. Toisille kylmä sopii paremmin kuin toisille, itse kärsin siitä jokaisella kehoni solulla ja jännitän kroppaani. Vastaukseni tuohon kysymykseen oli siis, että halusin elää lämpimässä, sellaisessa paikassa missä näen meren yli niin pitkälle kuin silmä kantaa ja että valo on vallitseva olotila.

Nyt olen täällä, lämmössä ja valossa, katsellen maapallon rajapintaa!

IMG_7793

Ensimmäisenä päivänä tiellä tasapainoon tutkimme SIELUA. Mikä se on? Mistä se tulee? Missä se sijaitsee, entä jääkö sielu jäljelle kun kuolemme? Nämä ovat valtavia kysymyksiä joihin jokainen yrittää vastata tavallaan. Tärkeintä on se, että etsii vastausta, koska etsiessä se ilmenee. Oikean vastauksen tuntee.

IMG_7782

Sielu on ikuinen ja se laskeutuu fyysiseen kehoomme jo paljon ennen syntymää. Sielu on yhteytemme siihen, joka oikeasti olemme määreidemme takana. Sielu asuu sydämen alueella missä rakkaus, myötätunto sekä oikeudenmukaisuus ovat sielumme loisteen avaimet. Hengitys ruokkii sielun tulta ja tuo tuli pitää yhteyden auki. Kun on aika poistua kehostamme, niin sielu jatkaa matkaa yhdessä yhdeksännen energiakehon kanssa. Sielu on siis energiakehistämme numero 1. 1+9=10. Kymmenes energiakeho on valo, joka loista ulospäin auran ulkopinnalta. Pitkä syvä hengitys ruokkii kolmannen chakran eli oman voiman ja sitoutumisen tulta, tuo tuli pitää sielun valon kirkkaana ja kun sielun valo on voimakas se tunkeutuu auran läpi ja jää loisteeksi sen ulkopinnalle. Tätä kutsutaan karismaksi. Kun karisma on sisäsyntyistä niin se antaa meille voimaa jos karisma syntyy ulkopuolelta ja vain heijastuu kauttamme, niin se syö meidän omaa voimaa.

Tänään keskitymme sieluun ja hengitämme sen kirkkaaksi.

Hyvää sielun päivää!

t. Inderjit

 

TULEVAT CHAKRAPOLKU, SEKÄ TIE TASAPAINOON -KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s