Päivä 11/13 – Tie tasapainoon

Energiakehoista vain yksi on meille hyvin selkeä, koska se on konkreettisesti havaittavissa, eli fyysinen keho. Kymmenestä energiakehosta se on numero viisi. Fyysisessä kehossa sijaitsevat chakrat eli energiakeskukset. Me rakennumme näiden energiakeskusten ympärille. Kaikki mikä on, on energiaa.

IMG_7825

Fyysinen keho on kulkuneuvomme. Ilman sitä liikkuminen täällä on paljon vaikeampaa saatikka sitten tehtävämme täyttäminen, jota varten olemme tänne tulleet. Tänään siis keskitymme fyysisestä kehosta huolehtimiseen. Se mitä syömme ja juomme ovat kehon rakennusmateriaalia. Myös ruoka ja juoma ovat energiaa ja niiden kautta meihin virtaa pranaa eli elämänvoimaa. On hyvä syödä ravintorikasta, puhdasta ruokaa sekä juoda puhdasta vettä, koska nämä sisältävät eniten elämänvoimaa. Kun syömme rauhassa, kiitollisuutta tuntien niin tunne joka meissä vallitsee siirtyy ravinnon sekä ajatuksen mukana ruokkimaan solujamme. Kehon hoidot kuten hieronta, rosenterapia sekä TAIYO auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan. Fyysisessä kehossa on meidän voima sekä rauha. Näitä molempia ruokimme syvän hengityksen avulla.

IMG_7836

Mieli on voimakas, jopa niin voimakas että kymmenestä energiakehosta se hallitsee kolmea (2.,3. ja 4.)! Jos mieli johtaa meitä, niin saatamme astua sivuraiteille elämässä. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että myös nuo sivuraiteet ovat rikkaus ja joskus jopa meidän tarkoitus. Elämä on paljon monimuotoisempaa kuin mitä ymmärrämme, paljon asioita tapahtuu yhtä aikaa monessa eri tietoisuuden sekä todellisuuden kerroksessa etteivät fyysiset aistimme kykene niitä huomaamaan tai niihin reagoimaan. Kun emme ymmärrä itseämme laajemmassa kokonaisuudessa, niin pelko on kumppanimme. Kun oma ymmärrys laajenee niin pelkokin väistyy.

Mitä siis pelkäämme? Pelkäämme yksin jäämistä, hylätyksi tulemista, varattomuutta, köyhyyttä, sairastumista, tuntematonta ja lukuisia muita asioita, mutta viime kädessä kaikki pelot ovat yhtä ja samaa pelkoa, eli kuoleman pelkoa. Yhtä varmasti kuin olemme syntymän kautta tänne tulleet niin meistä jokainen myös poistuu täältä kuoleman kautta. Mutta kun ymmärrämme, ettei kuolema ole loppu vaan siirtymä, niin vasta silloin alkaa todellinen elämämme, kuoleman pelko väistyy. Pelottomuus tuo mukanaan ilon, rauhan ja valon sydämeen. Tätä valoa ruokimme syvällä hengityksellä. ’Vatsanpohjaan’ asti yltävä hengitys NOSTAA meidän potentiaalin ihmisenä, henkisen poltteen ja tulen ylöspäin, valaisten chakroja ja tasapainottaen niitä. Hengitys KULJETTAA elämäntulen mukanaan sydämen alueelle, eli sielun asuinsijoille. Sielumme tarvitsee tätä hengityksen herättämään tulta, jotta voimme päästä eroon peloista, joita maailma soluillemme tarjoilee.

Huolehditaan tänään fyysisestä kehostamme, koska sielu sekä mieli tarvitsevat tämän temppelin. Kaikessa mitä tapahtuu on kyse yhteyden löytämisestä, yhteys itseen, siihen joka todella olemme sekä toisiin. Ruokitaan tänään (ja aina) kehoa, mieltä sekä sielua rauhassa, ilossa, valossa, rakkaudessa ja yhteisöllisyydessä.

t. Inderjit

TULEVAT CHAKRAPOLKU, SEKÄ TIE TASAPAINOON -KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s