Päivä 12/13 – Tie tasapainoon

Miten voi olla mahdollista, että se mikä on meille kaikista helpointa ja itsestäänselvyys, onkin äkkiä vaikeinta? Se mikä on lähellä, niin siihen kiinnitämme vähiten huomiota. Etsimme elämää toisilta planeetoilta, poraamme jättimäisiä reikiä omaan planeettaamme etisessämme sen kalleuksia, haalimme valtavia omaisuuksia perinnöksi vain tuhotaksemme sillä jälkeläistemme mielenrauhan tai pahimmassa tapauksessa heidän koko elämänsä, yritämme löytää ikuisen nuoruuden salaisuuden pelätessämme vanhenemista ja kuolemaa. Kurkotamme korkealle, kauas, pitkälle ja uumeniin, jatkuvasti pois päin itsestämme ymmärtämättä, että avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tasapainoon ja rauhaan onkin meissä itsessämme!

242c815011239ce2a685582d9ffaf5a3

Asetuin aamulla parvekkeelle joogamatolleni klo 05:20. Aamu oli rauhallinen vain kevyt metallin hetkittäinen kilkatus kuului kortteliimme rakennettavista markkinakojuista, jotka kasvavat kotimme eteen kuin sienet sadeyön jälkeen. Vasta muutama kauppias oli saapunut paikalle, kun aloitin aamujoogani. Aurinko ei vielä yltänyt valaisemaan edes Taurusvuorten taustataivasta ja odottelin rukouskutsua, joka ilmoittaisi aamun ensimmäisestä kajastuksesta. Vaan sitten menivät sähköt. Tämä tapahtuu täällä aika-ajoin ja nautin tuosta lyhyestä hetkestä, kun koko kaupunki on pimeä ja tähdet saavat äkkiä kirkkaan loisteen. Vaikka sähköt pysyvät poikki jopa puolituntia, niin tätä seesteistä valottomuutta kestää vain noin 10 sekuntia ennen kuin talomme sekä naapuritalon generaattorit lähtevät yhtä aikaa raivokkaaseen toimintaan. Meteli moukaroi rauhan hajalle ja vaikka ääni huumasi korviani päätin kuitenkin jäädä parvekkeelle ja joogata siellä loppuun asti.

IMG_7852

Ymmärsin nopeasti, että tämäkin tilanne tuli opettamaan minulle jotakin. Tänään teemana on Aura, jota syvä vatsan pohjaan asti yltävä hengitys vahvistaa. Aamuinen joogaharjoitus oli täynnä erilaisia hengitystekniikoita, joten päätin olla välittämättä meteleistä, en päästäisi sitä häiritsemään minua vaan jatkoin. Pian huomasin, että vaikka meteli oli edelleen voimakas, enkä tulihengityksessä edes kuullut oman hengitykseni ääntä saatikka sitten aamun ensimmäistä rukouskutsua, niin tuo meteli ympärilläni ei häirinnyt. En edes huomannut sitä enää.

Hengitys rauhoittaa mielen, hengitys antaa fyysiselle keholle sen tarvitseman voiman, tahdon sekä suunnan, ja hengitys lataa sydämen/sielun tulen täyteen hehkuun niin, että auran ulkopintamme voi loistaa kirkkaasti ulospäin ja pitää samalla turhat, ei-toivotut energiat meistä loitolla.

Meidän ei siis tarvitse etsiä elämää Marsista, eikä rikkauksia maan sydämestä. Riittää kun käännämme huomion hengitykseen, silloin meillä on KAIKKI mitä tarvitsemme. Vastaukset ovat lähellä ei kaukana!

fullsizeoutput_d3

Ihanaa hengityksen ja voimakkaan auran päivää!

t. Inderjit

 

TULEVAT CHAKRAPOLKU, SEKÄ TIE TASAPAINOON -KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s