Päivä 13/13 – Tie tasapainoon

Nämä kaksi viikkoa, ensin Chakrapolun ja nyt Tie tasapainoon ohjelmien kanssa, ovat opettaneet paljon itsestäni. Jokaisena päivänä on noussut pintaan asioita joita en välttämättä ole arjen keskellä huomannut kääntyä katsomaan. Omia toimintamalleja olen nyt joutunut tarkistamaan ja vaikka olen ollut tällä henkisellä tiellä jo yli 20-vuotta ja opettanut sekä konsultoinut, niin vieläkin minussa itsessäni on paljon suoristettavaa sekä opittavaa. Jokainen opettaja on yhtä lailla ihminen kuin kuka tahansa oppilas. Jokainen me olemme toinen toisemme opettajia sekä oppilaita. Olemme kaikki samalla viivalla, eri hetkinä vain eri asemissa.

Kuin viimeisenä silauksena projektiini, tänään tuuli on aamusta alkaen ollut niin voimakas, että se sai kissankin liukumaan parvekkeella, heitteli joogamattoa ympäriinsä ja laittoi kirjani hyppelemään iloisesti, väliin aika väkivaltaisestikin vieressäni kun joogasin. Kaikki se, mikä on noussut pintaan näiden päivien aikana puhdistui voimakkaan, mutta lämpimän itätuulen ansiosta. Tuntuu kuin aurani olisi kokenut todellisen siivouspäivän.

Tähän viimeiseen päivään liittyy elämän ja kuoleman selitys. Se on yksinkertainen jatkumo. Myös se on energiaa, joka on jatkuvassa spiraalimaisessa liikkeessä.

IMG_7878

Sekä Chakrapolku, että Tie tasapainoon ovat työkaluja, jotka voi ottaa käyttöön uudelleen niin monta kertaa kuin tarvitsee. Jos on olo, etteivät jalat enää tavoita maata tai tuntuu, että koko polku on kadonnut tietymättömiin ja rämpiminen alkaa kyllästyttää, niin silloin voi palata näiden kurssien pariin. Itse aloitin tämän 13 päivän projektin, koska muutto Alanyaan oli saanut minut hetkellisesti pois ytimestäni, tasapainosta. Viimeiset kuukaudet olin kiirehtinyt Suomen kodin tyhjentämisessä, uuden kodin pystyttämisessä sekä vieraillut lukuisissa virastoissa molemmissa maissa, jotta saisin luvan asettua. Tarvitsin maadoittumista, omaa tilaa ja rauhaa vain olla ja katsella ympärilleni. Nämä kaksi kurssia antoivat minulle sen. Pääsin nopeasti monen oivalluksen kautta vihdoin takaisin ytimeeni. Tästä tuulettomasta tilasta sisälläni olen valmis istumaan valkoiselle taljalle ja ottamaan vastaan 16 oppilasta, jotka saapuvat tänään Suomesta. Tämä on neljäs Alanyan syysretriittimme ja kurssi on täynnä. Aloitamme kuuden päivän Tie tasapainoon -kurssin tänä iltana joogalaiturillamme. Samalla kun hoidamme itseämme ja annamme tämän valoisan, äiti-maan energiassa kylpevän kaupungin hoitaa meitä, niin me myös vastavuoroisesti hoidamme tätä maata ja samalla koko maantieteellistä aluetta. Olemme kaikki yhtä samaa energiaa, kun teemme työtä itsemme ja oman hyvinvointimme kanssa, niin samalla me autamme koko planeettaa sekä ihmiskuntaa voimaan paremmin.

IMG_7872

Muutos alkaa meistä itsestä, se alkaa jo seuraavasta hengityksestä ja päätöksestä voida hyvin. Katse valon suuntaan kääntää ajatukset iloon. Ilo poistaa pelon ja tuo mukanaan rauhan. Jokainen meistä on omalta osaltaan vastuussa maailman onnellisuudesta. Ei ole liian myöhäistä. Juuri nyt on oikea aika antaa tuulen puhaltaa pelko pois meidän ympäriltämme, jotta hengitys saa kuljettaa meidät valon suuntaan.

Kiitos kun kuljit tätä matkaa kanssani. Jatketaan tahoillamme ilossa, valossa, rakkaudessa!

t. Inderjit

 

TULEVAT CHAKRAPOLKU, SEKÄ TIE TASAPAINOON -KURSSIT:

8-päivän Chakrapolku verkkokurssina 39€ (käytössäsi 14 päivää)

8-viikon Chakrapolku verkkokurssina 149€ (käytössäsi 6kk)

7-päivän Chakrapolku Alanyassa 29.12.-5.1.2019. Hinta: 704€ tai 809€ (oma huone)

3-päivän Chakrapolku Helsingissä 18.-20.1.2019. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 9.-11.11.2018. Hinta: 185€.

3-päivän Tie tasapainoon kurssi Helsingissä 25.-27.1.2019. Hinta 185€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s